Shop 70's inspired glamcore items

The Half Moon Bag

VB Half MoonDen uundgåelige Half Moon Bag af Victoria Beckham, find billederne her, her og her.

Victoria Beckham viste sit show frem under New York Fashion Week, og da hun gjorde dét, viste hun os også hvad, der højst sandsynligt bliver næste sæsons uundgåelige It Bag, nemlig hendes Half Moon Bag.

Tasken er allerede hyped i hele modeverdenen, så jeg vil lade de dygtige mennesker i den professionelle modeverden beskrive præcis hvorfor, denne taske er så unik (kig bare de store modemagasiners instagram igennem), og blot fortælle, at jeg i hvert fald ville have siddet med tasken i hånden, så snart den blev sat til salg,hvis jeg havde pengene.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop 70's inspired glamcore items