Sunday wishlist

Gucci SS16 af Tommy Ton

Gucci ss16Gucci ss16Gucci ss16Gucci ss16Gucci ss16Gucci ss16Billeder af Tommy Ton.

Jeg har virkelig tabt mit hjerte til Gucci’s SS16-kollektion, som blev vist under modeugen i Milano i sidste uge. Skønhed ligger efter min mening i det udefinerbare – og det, synes jeg, Alessandro Michele har skabt med denne fake vintage og retro – men samtidig futuristiske kollektion.

Jeg er helt sikker på, at mange designere, bloggere, stylister etc. vil lade sig inspirere og forføre af denne kollektion, og at den vil sætte tydeligt præg på modebilledet. Skoene med pels (på næst øverste billede) er allerede på alles læber.

Alle billeder er skudt af Tommy Ton og kan findes her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday wishlist