EGET DOMÆNE

Alexander McQueen

86fed449-62d4-44c0-9412-c822c48382c8På catwalken var der to overdimensionerede blomster af kunstneren Marc Quinn, se billedet her.

Alexander McQueen SS15-showet var fyldt med asiatiske vibes i form af mønstrer med og tekstiler i samme farver som kirsebærtræets blomster, geisha referencer i form af hvidmalede ansigter, stram og elegant hårsætning af det mørke hår, store ærmer, sko i stil med geishaernes og tydelig taljemarkering samt kjoler, der lignede en moderne fortolkning af de gamle kinesiske geishaers kimonoer. Farverne var holdt monokromt i sort og hvid, og med kun en smule rødt og lys rosa. Man blev ført ind i en stemning, som befandt man sig i en kinesisk landsby på en kold bjergtop – og jeg elskede det! Særligt det aller sidste look med den lange kappe samt de to kunstværker på catwalken er for mig svær at glemme.

vvvcvbvvbvvFind de tre overstående billeder her.

McQ 1Find billederne her.

McQ 2Find billederne her.

McQ 3Find billederne her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EGET DOMÆNE