Boyfriend

New In – Acne Beta

1420251-acne-beta-flock-pr-sweater-off_white-01Billedet er lånt HER

Endelig fik jeg købt den sweatshirt, jeg har ønsket mig så længe!
Jeg har, siden Acne designede den første version for flere sæsoner siden, kigget langt og længe efter den flotte Beta-sweatshirt. Den kan det hele: den følger den skulpturelle trend, der er i øjeblikket, den er en del af 90’er trenden med det store logo, den er hvid og derfor oplagt at bruge i et all white-outfit – og så er denne nye, hvide version også med et camel-farvet logo, hvilket er den helt store farve dette efterår. Jeg er lykkelig! Og så er Acne’s som altid gode kvalitet, service, levering osv.(!) ikke engang nævnt endnu.
Find den HER!

acne_studio_logo_sweater-12Pernille Teisbæk – HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boyfriend