Asos wishes

Chanel power

Chanel ss15Afslutningen på Chanels SS15-show, find billedet her.

Girl power var det helt store tema hos Chanel i dag til deres SS15-show, hvor Delevingne og de andre velkendte modeller som afslutning på showet gik sammen ned ad catwalken, hvor de bl.a. råbte: “What do we want? GIRL POWER! When do we want it? NOW!!” og bar protestskilte med tekst som: “Boys should get pregnant too” og “Ladies first”.

Chanel ss15 1Find billederne her.

Catwalken var som altid hos Chanel noget ganske særligt. Denne morgen var Grand Palais i Paris nemlig lavet om til “Boulevard Chanel” og kunne nemt forveksles med en almindelig gade, hvis man ikke vidste bedre. Og modellerne gik da heller ikke i de velkendte snorlige rækker, nej, de gik ved siden af hinanden to eller tre af gangen og småsnakkede ned ad catwalken, som var de på shoppingtur sammen. Ganske forfriskende, meget originalt – og så alligevel så grundalmindeligt og som fanget på et street style-billede på en typisk gade i Paris – ellers hvilken som helst anden by.

chanel-spring-summer-2015-ready-to-wear-show-decorFind billedet her.

Karl Lagerfelds betagelse af skønheden og betydningen af ‘det typiske’ så vi allerede i forrige sæson, hvor hans catwalk var forvandlet til et supermarked – at den denne gang var forvandlet til en gade kan – for mig at se – måske skyldes hans erkendelse af bloggeres stadigt større betydning i modeverdenen samt street style’s store indtræden og magt i modeverdenen. Særligt inspirerende fandt jeg skiltet: ““Be your own stylist”, som sammen med modellernes laid back attitude gav en frihed omkring tøjet, som man sjældent oplever på catwalken. Tøjet blev båret, som var det modellernes ejet og hele stemningen emmede af frihed og power; jeg elskede det!

Chanel ss15 2Find billederne her.

Meget kunne jeg skrive om dette show, og jeg håber, jeg en dag vil få æren af at overvære et sådant show i virkeligheden, for få ting inspirerer mig lige så meget som gennemført og velovervejet mode, så jeg tror, jeg vil slutte her, og lade Jer nyde billederne!

xcvbdnFind billederne her.

chanel-spring-summer-2015-ready-to-wear-looks-12Find billedet her.

ChanelFind billederne her.

ChanelFind billederne her.

KarlFind billedet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos wishes