New in - Pinstripe

New In – Everyday Pajamas

En trend, jeg virkelig elsker og har glædet mig til at dyrke i sommervarmen, er pyjamas-trenden. Jeg elsker idéen om, at man stadig kan gå elegant og moderigtigt klædt, selvom man er iført, ja .. en pyjamas.

Jeg har dog ledt længe men har ikke kunne finde den helt rigtige pyjamas – men forleden fandt jeg den helt rigtige på ASOS, og den er nu og på vej hjem.

Jeg har forsøgt at style den på forskellige måder, som I måske kunne finde inspirerende, jeg er i hvert fald allerede meget glad for den og finder den meget anvendelig! Du kan finde bukserne HER og toppen HER til en samlet pris på ca. 585,-

HverdagSandaler fra Birkenstock HER / Taske fra ZARA HER / Solbriller fra ASOS HER / Saltvandsspray HER / Lip balm fra Rudolph Care HER

Fin Stiletter fra Saint Laurent HER / Taske fra ZARA HER / Læbestift fra Burberry HER / Alle smykker fra Jane Kønig HER

Jeg håber, I alle nyder jeres weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - Pinstripe