Une œuvre d'art

Line & Jo

Som jeg skrev i dette indlæg, har jeg længe ønsket min nogen ringe, som jeg kan bruge hver eneste dag – i skolen, på arbejde, til fest – hele tiden! Og nu har jeg fundet dem. Jeg har nu to ringe fra danske Line & Jo, som jeg bruger hver eneste dag, og som kan holde til at blive på, når jeg vasker hænder samt komme med i bad – og som i dette tilfælde kun bliver flottere af at blive brugt og dermed blive lidt ridset; særligt synes jeg, at Miss Rikkie er blevet virkelig flot efter at have været brugt.

Jeg synes, de to ringe er super simple og derfor passer til ethvert outfit – men samtidig giver en masse til outfittet pga. deres detaljerigdom. Miss Rikkie (til venstre) har jeg fået af mine forældre i julegave, og Miss Ravina var en gave til mig selv i forbindelse med min gallaaften på skolen.

IMG_4380Miss Rikkie til venstre, find den til 550,- HER – Miss Ravina til højre, find den til 1700,- HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Une œuvre d'art